2011. március 17., csütörtök

Michelin Energy Saver

Michelin Energy Saver
Új fejlesztésű nyárigumi a Michelintől.
Új generációs nyári gumiabroncs a városi autókhoz, egyterűekhez és szedánokhoz. A gazdaságos és környezetbarát gumiabroncs
ALACSONYABB FOGYASZTÁS
Kevesebb üzemanyagot szeretne fogyasztani, olyan nyári gumiabroncsot szeretne, amely tovább tart – válassza a MICHELIN Energy Saver gumikat. Az alacsonyabb fogyasztást biztosító gumiabroncsok negyedik generációjával több ezer forint értékű üzemanyag takarítható meg a piaci átlaghoz viszonyítva.

KIEMELKEDŐ ÉLETTARTAM
A Michelin Energy Saver nyári gumival élvezheti a Michelin abroncsok esetében elismert hosszú, kilóméterben mért élettartam előnyeit. A tartósabb gumiabroncsok azt jelentik, hogy kevesebb újrahasznosítandó gumi van!

NAGYOBB BIZTONSÁG
A Michelin számára az Ön biztonsága mindig kiemelt fontosságú. Nedves úton akár 3 méterrel is rövidebb lehet a fékút az elődjéhez képest.


  • Kevesebb elhasznált üzemanyag
  • Akár 80 literes üzemanyag-megtakarítás (1).
  • Kiemelkedően hosszú élettartam:


A MICHELIN ENERGY™ Saver abronccsal 10 ezer kilométerrel többet lehet megtenni(2). A tartósabb gumiabroncsok azt is jelentik, hogy kevesebb újrahasznosítandó gumiabroncs van!

Még nagyobb biztonság:.

A MICHELIN számára az Ön biztonsága mindig kiemelt fontosságú. Nedves úton akár 3 méterrel is rövidebb lehet a fékút (3).



A GREEN X jelölésű MICHELIN gumiabroncsok jelentősen csökkentik az üzemanyag-fogyasztást*.